Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Trude Mæhlumsveen, 15. jun, 2015
Hei! Jeg lurer på å skaffe med en shetland sheepdog, dere har ikke valper på tur eller noen som dere er ute etter forvert på?

Mvh Trude.


E-post:
Skrevet av Hedvig, 10. jun, 2015
Hei. jeg er veldig interisert i en sheltie, og dem du hadde var utrolig søte! har du noen soble eller tricolor valper som er klare til høsten. gjerne send meg en epost om du har.


E-post:
Skrevet av Heidi T. Mortensen, 7. jun, 2015
Gratulerer med nydelige valper. Vi er strålende fornøyd og utrulig takknemlig for at vi fikk Bamse hit til oss. En leken, snill og begivenhet liten hundegutt. Han har funnet seg godt tilrette og tegner til å bli en god hund på alle måter. Ayla hjelper til med grensesetting og har tatt han til seg på en god måte. Ha fin valperiode med de søte små. Hilsen oss fire i Sørreisa.


E-post:
Skrevet av Inger krogstad, 26. mai, 2015
Gratulerer så mye med nokk et flott kull :-)


E-post:
Hjemmeside: www.orreknuppen.com
Skrevet av Marit Olsen, 25. mai, 2015
Gratulerer med nydelige valper :) Hilsener fra Caro. Stolt Pappa
Marit og Reidar


Skrevet av Sigrunn Haugen, 12. apr, 2015
En liten hilsen fra en nybadet Sikko Saffir. Det trengtes etter en tur med far i regnværet og besøk av Scott i hele påska. Vi lekte og hadde det morsomt. Men du verden hhvor godt det er å være enebarn igjen. Jeg koser meg. Foresten valpene ser veldig fine ut.


Skrevet av Heidi T. Mortensen, 20. mar, 2015
Heia! De to små er bare heilt nydelig, ja, heilt betatt her eg sitt. Vakre hunder dere har. Så fint å tenke på at vi får en shelti til om ikke lenge. Vi gleder oss masse heile familien. Masse hilsen Heidi og Roger, Ayla hilser også 😃


E-post:
Skrevet av Lisbet Mellerud, 29. des, 2014
Hei! 🐶 Sheltifarmens Æddy har fått navnet Ero. Han har klart å sjarmere alle i vår familie (tre ungdommer og to voksne) med sin klokskap og sitt gode humør, også katten vår! 😻 Han elsker å leke og gå små turer, og i går var han med på ski for første gang! Det gikk fint selv om vi møtte mange skiløpere. Det har også vært en positiv opplevelse å sosialisere han, både i forhold til barn, hunder og hester. Nå står nyttårsfeiringen for døren, og vi er godt forberedt. Vi håper dere og hundene har det bra, og ønsker dere et riktig godt nyttår! Hilsen fra Lisbet og Ingrid m familie. Go' klem fra Ero. 🐶 PS Hvor mange kg veier en voksen hanne, f.eks. faren hans? (Beregning av for.)


E-post:
Skrevet av Nina Indahl, 27. des, 2014
God jul og Godt nyttår!
Hilsen Shep , Verdal.


E-post:
Skrevet av Nina Indahl, 27. des, 2014
God jul og Godt nyttår!
Hilsen Shep , Verdal.


E-post:
Skrevet av Ingrid, 4. nov, 2014
Hei! Vakre hunder dere har! Er veldig interessert i å handle shetland sheepdog, har forelsket meg helt i rasen! Ingen kull på gang? :)


E-post:
Hjemmeside: stjørdal
Skrevet av Anne-Merete, 13. okt, 2014
Nydelige hunder dere har. Vi måtte avlive vår 11 år gammel gutt i juni. Har veldig lyst på ny "turvenn" har dere til salgs?


E-post:
Hjemmeside: Kolvereid
Skrevet av Aud vang, 22. sep, 2014
Hei, er interessert i å kjøpe hvalp, da jeg nettopp har mistet min kjære venn som bare ble 8,5 år.Har dere valper no og/eller venter dere valper i nærmeste fremtid?


E-post:
Skrevet av Jan A Eriksen, 20. aug, 2014
Har dere noen igjen av kullet født 13/6-14 ?


E-post:
Hjemmeside: Engsletta 1, 9310 Sørreisa
Skrevet av Ruby Kristin Myhren, 10. aug, 2014
Hei. Har dere solgt hannen i 13/6-14 kullet deres?


E-post: