Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Bodil Skjærvø Dybvadskog, 28. sep, 2010
Hei! Nå er jeg blitt 19 uka gammel, og begynner å bli ganske så flink. Er til stor glede for de andre i familien, og jeg elsker å gå på tur. Det felles tenner og røytes for fullt nå. Ellers er alt bra:) Masse hilsener fra Rex... og resten av familien.


E-post:
Skrevet av Lea<3, 30. jul, 2010
Nå er Melvin 10 og en halv uke :D Han er kjempe søt og snill, men bjeffer litt av og til. Han har vokst litt siden vi hentet han ;) Han var på ferie på sørlandet hvor han traff en veldig snill hund, som kusina mi eier :) Hunden han traff var Border collie og han er mye eldre enn Melvin, men de ble gode venner :) Han har fått sin egen seng inni buret sitt. Han har allerede lært seg navnet sitt ganske godt. Venlig hilsen Lea <33


Skrevet av Eva Kjølstad, 30. jul, 2010
Heia:)
Ja, no hi d gått ein måna sia Lucas kom heim t Grong,å deinj hi gått fort :)D vart ett nytt liv ætti ett han kom i hus. Vi kosa oss å nyti sammarn.

Hilsen
Eva & Lucas :)


E-post:
Skrevet av Bodil Skjærvø Dybvadskog, 10. jul, 2010
Hei, her kommer en hilsen fra Rex på Stjørdal'n. Jeg har det bare fint, men savner å ligge sammen med søsknene mine om natta. Har god matlyst, og er for det meste flink med dotreningen ute. Jeg får masse skryt over hvor flink jeg er. Dere får høre mer siden om hvordan det går med meg. Hilsen Rex... og Steffen m. fam.


E-post:
Skrevet av randi olsen lie, 30. jun, 2010
hei ser dere har en tispe til salgs.vi har en trikolor han selv på 3år.vi er veldig intressert i ei tispe.håper på svar fra dere.vennlig hilsen randi.


E-post:
Skrevet av Lea, Charlotte og Marie Albertine, 20. jun, 2010
Heisan det er Lea igjen, denne gangen har jeg med noen venniner!!!<3 Vi har netopp sett bildene ders og hundene er virkelig søte<3
Klemmer fra Lea<3 Hils Melivn daah<3 :D


Skrevet av Lea, Charlotte og Marie Albertine, 20. jun, 2010
Heisan det er Lea igjen, denne gangen har jeg med noen venniner!!!<3 Vi har netopp sett bildene ders og hundene er virkelig søte<3
Klemmer fra Lea<3 Hils Melivn daah<3 :D


Skrevet av hilde, 11. jun, 2010
heii! jag liker hunder! jag har ein katt. Men hunder er oså søte da! klam hilde<33


Skrevet av Trude, 9. jun, 2010
HEI :D jeg er trude! hun Lea skrev masse morsomt jeg hodlte på å le meg i hjel.jeg kommer fra sørlandet og jeg er veldig,veldig,veldig,veldig,veldig,veldig,veldig,veldig,veldig, veldig glad i hunder...jeg tror jeg skrev veldig veldig mange ganger men samma det!!
Vettu at jeg har to hunder og 1 katter, den ene tispehunden min heter Keicha, hannhunden min heter Roy og katten min heter Pusur, hahah :D
jaja de er som små unger vettu. Og jeg vil si en ting til deg lea, når valpen er liten, da er den litt usikker... D: så ikke bli for begeistret når du møter den for første gang, ok?

Jaja, jeg skal ta med keicha på agility nå, så jeg må stikke hade!


Skrevet av Lea, 9. jun, 2010
Hei igjen, følte at jeg måtte skrive noe mer, hundene deres er syyyykt søte, digger dem daaa<3
Hunden på bildet er den jeg tror jeg skal få,er ikke sikker, men tror det...han skal hete Melvin<3
Hihi, ha det...hihi
hilsen lea
hihi
hihi

hadeog hei igjenhihi
hihi
hade.....<3


Skrevet av Lea, 9. jun, 2010
Hei, jeg skal få en hannhund av dere :) Men det er litt dumt at det er i trondhjem...Men, men jeg gjør alt for valpen min, han ble født 18/5 mamma har sikkert snakket med dere...anntar jeg. Hilsen Lea på 11 år, i oslo.


Skrevet av Line Sørum-Løkås, 4. jun, 2010
Hei. Er innom og ser på bilder av alle de flotte hundene deres. Ser dere har det temmelig "hundsomt" for tida med så mange valpekull. Regner med det er liv og røre fra morgen til kveld. Gleder meg veldig til å hilse på valpen "vår" (Karoline sin) når jeg kommer til Trønderlag i neste uke.


E-post:
Hjemmeside: http://123hjemmeside.no/frando
Skrevet av Bodil Skjærvø Dybvadskog, 16. mai, 2010
Hei, vi har ventet i spenning og tatt en titt innom her nesten hver dag. Koselig å se bilder av alle hvalpene som har kommet. Og nå har Nadja fått sine. Vi gleder oss veldig til å komme og hilse på! Hilsen Steffen, Bodil og Roger.


E-post:
Skrevet av Nina og Kiara., 7. mai, 2010
Hei.
Hopper bare innom for å takke for titten. Og å gratulere med valpekullene og ønske dere lykke til med de som er på vei :)
Hilsen oss.


E-post:
Hjemmeside: http://kiarashjemmeside.wordpress.com
Skrevet av May Lillian Fjeldsaunet, 4. mai, 2010
Tusen takk for titten. Kjempefine valper. På neste bilde, har de vel fått øyne også :)


E-post: